Sunday, October 4, 2015

ŠOKANTNOtkriven sajt na kom se skidaju devojke iz regiona(donosimo vam slike sa sajta i sam sajt)
šokantno!otkriven sajt na kom se skidaju devojke iz regiona

Ekskluzivno donosimo vam slike sa sajta i sam sajt
Nekada su Bosanci i komšije iz okoline bili oni kojima je skidanje pred kamerama bilo strano, smatrali su to bludom i velikim neukusom, a danas, nažalost, ništa u ovoe ne “zaostajemo” za Zapadom pa smo čini se, opet nažalost, ponekad čak i malo gori od njih…
Tako je i kod nas postao vrlo popularan cam chat (chatrandom.com). To je chat na principu rulet kamera, da bolje objasnimo za one koji nisu posjetitelji ovakvih druženja vrlo je jednostavno, registracija nije potrebna i dovoljno je da se samo uključite postavite ispred kamere i krenete u potragu za onim što tražite, ako vam se neko ne sviđa kliknete na opciju next (slijedeći) i tražite dalje. Od opcija imate da pretražujete samo našu zemlju ili koju god želite ili pak da pustite da vam se u rulet chatu pretražuju partneri iz cijelog svijeta.
I mi smo bili na chatrandom i moramo priznati bilo je šokantno, nismo na kameri pokazali lice nego smo kameru postavili na zanimljivu figuru.
Krenuli smo od Bosne te smo nailazili na razne stvari, kada je riječ o ženama to su većinom žene ili djevojke u parovima, ima i muskaraca koji nude svoje žene, recimo muskarac na kameri zadovoljava ženu ali joj ne pokazuje lice. Šokantno!
BOSNA – Prvo smo naišli na nekog momka starosti do 25 godina kojem je očigledno bilo dosadno pa je vodio svoju emisiju na chatu, pozdravljao je redom ko god mu se zaustavi na kameri, puštao je muziku i pjevao, nije nam dugo bio zanimljiv pa smo krenuli , nakon njega na kameri nam se zaustavila djevojka kojoj su u prvom planu bile istaknute grudi, kaže da je tu sa bratom i da on ne voli da se pokazuje. Pitali smo ih kako brat može zajedno sa sestrom koja nema možda ni 18 godina da gleda spolne organe i da li to oni smatraju OK, napali su nas, psovali i govorili kako smo seljaci, morali smo i njih da preskočimo. Idemo dalje par Bosanaca onih malo starijih se samozadovoljavaju neki čak i uz sve to otkrivaju i lice. Zaustavili smo se na nekom gospodinu koji je bio obučen i na početku pristojan pitao je ko se krije iza kamere (jer našu kameru nismo postavili na lice) rekli smo da je u pitanju djevojka od 25 godina i pitali smo ga šta on radi tu, rekao je kako su mu žena i djeca zaspali te on traži malo zabave, molio nas je da ta djevojka pokaže grudi kako bi mu pomogla da završi ”posao”…
SRBIJA – Većinom su svi goli, nailazili smo i na bičeve, vibratore, parove, svingere ali i na normalne ljude koji kako kažu samo ubijaju dosadu, moramo priznati šokirani smo jer ima i dosta maloljetne djece pa čak i u parovima. Srbi vole Bosance iako slika na našoj kameri nije bila na nečijem licu nego na figuri molili su nas da stanemo i da tipkamo, sa nekima smo jako lijepo razgovarali ali smo naišli i na jednu javnu ličnost (muškarac) koji je veoma popularan i u BiH i svojoj zemlji, kaže da samo ubija dosadu i da je došao sa nastupa i ne može da spava njemu smo rekli da smo novinari i da samo istražujemo pa nas je odmah prebacio na slijedeću kameru. 
u ovom textu ekskluzivno donosimo vam slike devojaka sa pometnug sajta i sam sajt





(SAJT)

No comments:

Post a Comment